Órák

Tervezd meg egyedi órádat kedvenc fotóidból

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Egyedi fényképes faliórák

Két különböző faliórát találhatsz meg kínálatunkban, mindkettő roppant népszerű. Az egyik az üveg falióra, ami egy 20cm átmérőjű, edzett üvegből készült termék. Igazán impozáns látványt nyújt, hiszen az óralap vékony mérete ellenére a beleégetett fotó szinte kiemelkedik a falról ahová felraktad. Az óraszerkezet járása szinte hallhatatlan, így egyáltalán nem zavaró, amikor pihenni szeretnél.

A másik a fa falióra anyaga MDF farost lap, ami picivel vastagabb, mint üveg társa, de cserébe tű éles, fényes felületű végeredményt kapunk. Az óraszerkezet ugyan az, mint az üvegórában, így itt sem kell attól félnünk, hogy hangos lenne, ha épp pihenni szeretnénk.

LED ébresztőóra

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az egyik legszuperebb termékünkről beszélünk, sikere már évek óta töretlen. Ez nem is csoda, hiszen egy kompakt kis “ékszerdoboz” amit kapunk. Lássuk miket is tud… természetesen mutatja az időt, de emellett a dátumot is, sőt még a hőmérsékletet is. Ahogy nevéből is kiderül rendelkezik ébresztőfunkcióval, sőt még a beépített LED fényeknek hála 7 különböző színnel tud váltakozva világítani. Ez a LED funkció kikapcsolható, így akár enélkül is használható.

Ami igazán különlegessé teszi, ha az eddigieket lehet még fokozni az az, hogy 3 különböző fotóval tudjuk elkészíteni. Így akár minden oldalára más és más egyedi fényképet kérhetsz, de természetesen el tudjuk készíteni ugyan azon fotóval is minden oldalára.