Apple iPhone XS tok

Valódi meglepetés és tökéletes védelem - ezzel tudnánk legrövidebben összefoglalni tokjaink lényegét egy mondatban. Tervezd meg álmaid tokját és mi legyártjuk Neked 100% fotóminőségben. Lepd meg veled saját magad vagy szeretteid bármelyikét, az öröm garantált.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Apple iPhone XS egyedi fényképes telefon tokok

Ha valami igazán különlegesre vágyunk, ki akarunk lógni a tömegből, el akarjuk bűvölni barátainkat vagy egy nagyon különleges ajándékot adnánk, a TPU szilikonból készült, hátsó részén pedig bambuszból készített tok lehet a legnagyszerűbb választás. Fekete keretszínhez itt is választhatunk egy előre elkészített képgalériából vagy egyedi fényképet is nyomtattathatunk rá.

Az átlátszó sziliontoknak több fajtája van: vékony, ultra vékony és érősített kivitelezésben is megtalálható a piacon. mindenki az igényeinek megfelelően ki tudja választani, hogy milyen tokot szeretne készülékére. Az ultra vékony szilikontok csak annak ajánlott, akinek kisebb védelemre van szüksége, vagyis csak a karcolásoktól szeretné megvédeni a telefonját. Abban az esetben praktikus még ez a kivitelezés, ha a használót zavarja a telefonon lévő védőtok, hiszen ez a tok annyira vékony és észrevehetetlen, hogy lényegesen nem változtat a telefon külalakján és súlyán sem. A következő kategória a vékony szilikontok, ami már a kisebb ütődésektől is véd, de még mindig elhanyagolható az, hogy rajta van a telefonon, hiszen ennek még mindig nincs olyan nagy súlya és nem is teszi nagyon vastaggá a telefont, de már több mindentől védi a készüléket. Az erősített szilikontok viszont már növeli a telefon súlyát és térfogatát is. Viszont nagy előnye, hogy a nagyobb esésektől is védi a telefont így, ha le is esik a készülék, akkor sem kell javítási költségeket fizetni. Ezt a tok fajta azoknak ajánlott, akik nem tudnak olyan jól vigyázni a telefonjukra és nem zavarja őket, hogy a telefon térfogata megnő.

Összességében kimondhatjuk, hogy az iPhone széria hozta talán a legnagyobb újdonságokat, meglepetéseket az okostelefonok világába. Gondolhatunk a formabontó iOS operációs rendszerre, az iPhone 4 kijelző képpontsűrűségére, a hosszú ideig kitartó akkumulátor erejére, az első valóban jól használható kamera beállításokra, de ebben a folyamatos innovációban nagyon nehéz, talán lehetetlen is egy cégnek végig -magasan- az élen maradnia. Az iPhone XS modellnél a felbontás ugyanaz, mint 8 évvel előtte a 4-esen, amely akkor formabontóan, hihetetlenül új és sikeres volt, de a mostani modell felbontása közel sem csúcstechnológiát sugall…

Új Apple innováció: mit kell tudni az iPhone XS telefonról?

A telefon külsejében gyakorlatilag nincs változás az előző iPhone X-hez képest, de annak a tokja sajnos ezen már nem használható. A telefon alján találjuk a Lightning nevű csatlakozót körülölelő hangszóró és a mikrofon rácsát. Bizonyos funkciókban sikerült javítania a telefonnak (hiszen csak új modellt tartunk a kezünkben!), például a vízállóság terén, így nem kell aggódnunk akkor sem, ha a barométer esőre állna. Vízálló, csakúgy, mint az előző készülékek, sőt, javított is a besoroláson, így természetesen cseppálló és vízlepergető is. Azonban, ha igazán biztosra akarunk menni, akkor érdemes rá kijelzővédő tokot tenni. Ez mindenképp extra védelem, ami nem árthat.

Ez a mobiltelefon természetesen tartalmazza az “alapokat”, már amik 2018-ban ennek számítanak, mint a bluetooth, a vaku, az nfc, az IPS technológiát a LED (Super Retina OLED) váltotta fel, míg a processzor Apple A 12 Bionic, amely hat magos, és a RAM is több lett, már 4 GB-nyival multitasking-olhatunk. Memória szempontjából 64 Gigabyte-ról indul az elérhető lista, de ha nem bánjuk, hogy jóval többet fizetünk, létezik 256 és 512 Gigabyte-os verzió is. A készülék kártyafüggetlen kivitelben lehet a miénk, ha nem az egyik szolgáltató csomagjában jutunk hozzá. Ujjlenyomat érzékelő nem került sem az elő-, sem a hátlapra. Találunk azonban a készüléken OIS rendszert, amelyben giroszkóp érzékeli, ha elmozdul a fényképező rész.

Minden este érdemes azonban megkeresni, és töltőre rakni. Töltő nélkül kb. 12 órát húzza csak a készülék, ha aktívan használjuk (de nem maxon, mobilneten videókat nézve nagy hangerővel más letöltés közben, a hattérben több tucat futó alkalmazással, így néhány órát bír mindössze). Az eredeti 400.000 – 540.000 Ft-os árakat figyelembe véve meglepő lehet, hogy a gyári csomagnak nem része a gyorstöltő.

Jelen modellen két kamerát találunk, mindkettő legnagyobb felbontása 12 megapixeles, így kiélhetjük fotózkodási és szelfizkedési vágyainkat. A videó rögzítését sem akadályozza semmi, sőt, itt fontos újításoknak lehetünk tanúi: sztereó hangrögzítés, igen jó térérzéssel adja vissza a hangot, és a zajszűrés sem rossz! Az iPhone már ezelőtt is kedvelt eszköz volt a videósok és vloggerek körében, mostantól ennek a folyamatnak a folyatódását vizionálhatjuk.

Fülhallgató is jár hozzá, és ez, a gyári verzió beszélgetésekhez még teljesen jó, de szofisztikált zenei élményeket vagy teljes filmélményhez már nem az igazi.