Huawei Mate 10 Lite műanyag tok

540 Ft

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Küldj e-mailt, ha elérhető

Termékeink gyártási ideje: 1-3 munkanap
Szállítási partnereink:
Cikkszám: 2351-0 Kategóriák: , ,

Kérj üvegfóliát is telefonodhoz!
Csak pipáld ki és hozzáadódik rendelésedhez.

Huawei Mate 10 Lite üvegfólia

Leírás

  • Anyaga: kemény műanyag
  • Tökéletesen illeszkedik a készülékhez
  • Gombok, csatlakozók könnyen hozzáférhetőek
  • Könnyű felhelyezés
  • Választható keretszín

Amire érdemes figyelned a tervezés során:

* válassz jó minőségű fotót, legalább 800×500 pixel felbontásút, természetesen minél jobb a minőség, annál szebb lesz a végeredmény is

* a nyomtatási felület alapszíne minden esetben fehér, így amennyiben nem töltöd ki a fotóval az egész felületet, akkor a kész tokon is fehér rész fog maradni (bővebb infó a súgóban)

* a látványterv és a valóság között lehet 1-2mm eltérés, ezért a lényeges részek (arc, szöveg…) ne kerüljön közvetlenül a szélekre és a kivágások mellé (kamera, töltő, headset kivágások)

* tokjaink nem minden esetben kompatibilisek a vezeték nélküli töltőkkel

Termékeinket úgynevezett szublimációs eljárással készítjük, annak érdekében, hogy a végeredmény maximális minőségű legyen. Érdemes figyelembe venni, hogy tokjainkra magas hőfokon égetjük rá a nyomatot, ezáltal lesz tökéletesen időtálló és hosszabb életű, mint esetleg a direkt eljárással készült, felszíni nyomatos tokok.

Tokjainkat könnyen fel lehet helyezni a készülékre, azok minden esetben úgy vannak kialakítva, hogy maximálisan illeszkedjenek telefonodra, pontos kamera, töltő és headset kivágásokkal.

Amennyiben bármilyen kérdésed van rendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, hogy tökéletes tokot gyárthassunk Neked.

További információk

Szín

,

Array ( )