Bögrék

Mind a(z) 21 találat megjelenítve

Nézz szét kollekciós bögréink között is:

Kiváló ajándék az egyedi fényképes bögre

Szinte észre sem vesszük, és máris elrepült egy év. Fokozottan igaz ez a karácsonyra, de nagyjából ugyanígy vagyunk minden évfordulós ünneppel. Ha egyedi alkalomról van szó, talán ajándékozás terén is könnyebb dolgunk van, de néha cserbenhagy minket a fantáziánk, és ilyenkor bizony jól jön egy kis segítség. Fényképes ajándékokkal sosem fogunk mellé, de még ez esetben is vár ránk egy fontos feladat, ki kell találnunk, hogy a célszemély minek örülne a legjobban.

Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan.

Az egyik legnépszerűbbé vált ajándékfajták lettek az elmúlt évek során az egyedi képpel, szöveggel készített termékek. A bögre, a póló, falióra, vagy párna is elég kézen fekvő, a rendelések alapján legtöbben még mindig ilyesmiben gondolkodnak.

Egy bögre, egy kulcstartó, egy hűtőmágnes, egy papucs, vagy az egyedi fényképes pólók önmagában unalmas ajándékként hangzanak. Legyünk őszinték, ha ilyesmit kapunk, mi is illedelmesen megköszönjük, majd megy a polcra, szekrénybe a többi közé. Viszont ha ez nem egy egyszerű használati tárgy, hanem egy egyedi fényképes ajándék, máris másként néz ki a dolog, mert bár praktikus, mégis látványos, így büszkén viselünk egy fotóval díszített pólót, és szívesen iszunk forró kávét, egy személyre szóló bögréből. Az egyedi bögre akkor a legszebb, ha egy minőségi fehér bögrére történik a nyomtatás.Ezek az ajándékok bizonyára mélyen belopják magukat a szívünkbe. Örömmel gondolunk arra, akitől kaptuk.

Ha csak a hordható fényképes ajándéktárgyakat nézzük, már akkor bőven van miről beszélnünk. Kedvenc fotóink rákerülhetnek baseball sapkára, pólóra, táskára, nadrágra, pulóverre vagy bármilyen más ruhadarabra. Lehetőségünk van akár online megtervezni és kiválasztani az ajándék fajtáját és mintázatát.