My Baby telefontok

5.990 Ft

Töltsd fel a fotót:

Termékeink gyártási ideje: 1-3 munkanap
Szállítási partnereink:

Leírás

Alkosd meg a tökéletes telefontokot gyermeked fotójával és nevével. Minden egyes tokot grafikusunk egyedileg készít el, ügyelve a tökéletesen beillesztett képre, névre és háttérre.
Töltsd fel a számodra legkedvesebb fotót, add meg a nevet és válaszd ki azt a hátteret, amit szeretnél a kész tokon látni gyermeked mögött.

KOMPAKT KIALAKÍTÁS

Minden tokunk maximálisan illeszkedik telefonodhoz, könnyedén hozzáférhetőek a csatlakozók és a hangerő, valamint bekapcsoló gombok is. A toknak a keretszíne választható – fekete, fehér és átlátszó – így garantálva, hogy tökéletes összhangban legyen Veled és telefonoddal.

GYORSAN FOG KOPNI A NYOMAT?

Nem, nemhogy gyorsan, hanem sosem fog lekopni. Tokjainkat egy speciális nyomási technikával készítjük, ahol a festéket beleégetjük az anyag belsejébe, így nem kell ettől félned. Annyira időtállóak tokjaink, hogy még lekaparni sem lehet a felvitt festékréteget, 1 év kopásgaranciát vállalunk.

100%-OS VÉDELEM

Ütésálló szilikon tokjaink maximális védelmet nyújtanak telefonodnak. A letisztult gumírozott szélek teljesen körülölelik készülékedet, így egy esetleges esés következtében elvezetik az ütést és megóvják telefonod épségét.

VÁLASZTHATÓ HÁTTEREK

* tokjaink hátuljában egy fémbetét található annak érdekében, hogy időtálló nyomatot kapjunk, ami korlátozza a készülék vezeték nélküli töltés, NFC funkcióit

Neked nem kell aggódnod a képfeltöltéssel sem. A tokra a fotó háttere nem fog rákerülni, kizárólag a gyermek, erről grafikusunk gondoskodik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„My Baby telefontok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük